Varmepumper

Høj energieffektivitet med varmepumper fra BIODOM BIOBLOC

Hvorfor du skal vælge en luft til vand-varmepumpe, kan der være mange grunde til. Én af dem er, at du med en luft til vand-varmepumpe opnår en høj energieffektivitet sammenlignet med andre varmekilder. Det skyldes, at luft til vand-varmepumpen udnytter varmen i den luft, der omgiver den for derved at kunne opvarme dit hjem.

For miljøet og fremtiden

Luft til vand-varmepumper er både nemme og billige at installere, og så er de fleksible. Denne type varmepumpe kan nemlig bruges til såvel rumopvarmning som opvarmning af vand, og så kan den integreres i eksisterende opvarmningsanlæg eller som en del af et nyt varmesystem. Med BIOBLOCKs luft til vand-varmepumpe fra BIODOM vil du desuden få en varmepumpe, der er nem at vedligeholde sammenlignet med andre varmekilder.

En luft til vand-varmepumpe er en miljøvenlig opvarmningsform til dit hjem, da den genererer en lavere CO2-udledning sammenlignet med opvarmning baseret på fossile brændstoffer. Og idet den udnytter den eksisterende varmeenergi, der er til stede i luften, bidrager den til at reducere det samlede miljømæssige aftryk.  

Qua de miljømæssige fordele ved varmepumpen anses den som en af fremtidens bedste opvarmningsformer. Med en luft til vand-varmepumpe fra FyrXperten kan du således tage et skridt i en grønnere retning og være med til at sikre, at vores miljø har de bedst mulige betingelser, både nu og i fremtiden.

BIOBLOCK-varmepumper fra BIODOM

Hos FyrXperten har vi gjort os umage for at finde de varmepumper på markedet, som lever bedst muligt op til vores egne og vores kunders behov og forventninger til, hvad en varmepumpe skal kunne. Derfor er vores valg faldet på BIODOMs varmepumpeserie BIOBLOCK.

Med BIOBLOCK-varmepumperne får du en alsidig varmepumpe, der er designet til at tilbyde både opvarmning og nedkøling i hjemmet. Dermed har du mulighed for at regulere temperaturen i dit hjem året rundt og uanset årstid.

Når du erhverver dig en luft til vand-varmepumpe fra BIOBLOCK igennem FyrXperten, vil du ikke bare melde dig ind i klimakampen og dermed tage en positiv tørn for miljøet. Du vil højst sandsynligt også opleve store besparelser på din varmeregning.

Har du brug for hjælp?