Pillefyr

Driftssikre pillefyr til dit hjem

Hos FyrXperten er vi kvalitetsbevidste, og vi går aldrig på kompromis! På samme måde synes vi heller ikke, at du skal gå på kompromis, når det kommer til den varmekilde, du skal have i dit hjem. Når du køber et pillefyr igennem FyrXperten, er vi din garanti for, at du får et produkt af allerhøjeste kvalitet, og som vi har udvalgt på baggrund af dybdegående research af markedet.

Derfor finder du hos os et udvalg af BIODOMs pillefyr. Med et BIODOM-fyr får du et driftssikkert fyr, som med en avanceret opbygning og styresystem sikrer, at du får maksimalt udbytte af dine træpiller.  Samtidig er fyrene uhyre enkle at eje og bruge i hverdagen.

Optimeret drift vha. BIO-LOGIC

Med et pillefyr fra BIODOM får du et fyr, der er udstyret med den smarte og avancerede BIO-LOGIC-styring. Styringen er designet til at optimere driften af dit pillefyr. Det gør den ved konstant at overvåge og justere forskellige parametre i fyret for på denne vis at opnå maksimal effektivitet og brændstoføkonomi.

Med BIO-LOGIC-styringen vil du aldrig skulle justere eller indstille dit fyr. Pillefyret gør det selv og vil konstant regulere sig i forhold til de faktorer, der kan have indflydelse på forbrændingen, således at fyret altid har den mest optimale forbrænding, således at den reelle virkningsgrad matcher den der blev målt under test af fyret. 

Pillefyr i et CO2-regnskab

Der er mange gode grunde til at erhverve sig et pillefyr. Det kan bl.a. være et miljøvenligt og økonomisk gunstigt alternativ til både gas og oliefyr.

Anvender du træpiller baseret på affaldstræ og/eller af dansk oprindelse til dit pillefyr, vil du desuden gøre dit for, at CO2-regnskabet går op.

Med et pillefyr fra FyrXperten får du med andre ord ikke blot en varmekilde, der er både driftssikker og innovativ, du får også en mere miljøvenlig varmekilde implementeret i din hverdag. 

Har du brug for hjælp?