Pillefyr

FyrXperten er et 100% danskejet selskab der forhandler, installerer og servicerer de mærker i træpillefyr, som vi mener giver vores kunder mest værdi for pengene. Efter en grundig afsøgning af markedet, er valget faldet på produkterne fra BIODOM, idet disse fyr er meget driftsikre, samtidig med at de meget avancerede i deres opbygning og styresystemer.

Og så gør det jo heller ikke noget at de er så flotte at de kan stå i ethvert fyrrum uden at skæmme!

BIODOM 27                                               BIODOM 27e                                                   BIODOM 33

BIODOM repræsenterer den nye generation af træpillefyr med den innovative BIO-LOGIC teknologi, der giver en lang række fordele som: højere effektivitet, store besparelser på energiomkostningerne og hjælper med at beskytte miljøet med lav emission.

BIODOMs egenudviklede elektronik tager højde for alt, der har indflydelse på en korrekt og optimal forbrænding såsom: Træk i skorstenen, vindretning, ny renset/ urenset kedel og skorsten, højtryk/lavtryk, luftfugtighed, pillekvalitet, mm. Dette gør at BIODOM modsat andre mærker, altid har samme effektivitet hos brugeren som ved instituttet der har lavet testrapporten. Evnen til at genkende pillekvalitet reducerer endvidere funktionelle problemer som følge af dårlig pille kvalitet.


FyrXperten

info@fyrxperten.dk

21 75 20 14 / 41 82 01 23

Kontonr: 6858 0001022990