Om os

Personlig og professionel ekspertise inden for varmeløsninger

Bag FyrXperten står Anders og Michael. Vi har siden 2016 drevet FyrXperten og har gjort det til vores mission at tilbyde de bedste produkter indenfor opvarmning til hjemmet. Hos FyrXperten finder du således pillefyr og varmepumper af højeste kvalitet, og vi er begge topdedikerede til at levere de løsninger og tjenester, der bedst muligt matcher netop dine behov.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning i totale varmeløsninger, og vi er med under hele processen – lige fra rådgivning til installation – for at sikre et perfekt slutresultat. På denne vis kan du med tryghed overlade processen til os uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller ekspertise.

Vi har hos FyrXperten et landsdækkende netværk af forhandlere, hvorigennem vores BIODOM-pillefyr sælges.

VE-godkendte topspecialister i BIODOM

Udover vores pillefyr og varmepumper har vi hos FyrXperten også alt i røgrør, skorstene og foringer, og så tilbyder vi specialløsninger.

Både vores pillefyr og varmepumper er af mærket BIODOM, som vi selv importerer. BIODOM har igennem mange år vist sig at være et solidt produkt, og da vi ikke opererer med andre mærker, har vi gjort det til vores fineste opgave at være topspecialister i netop BIODOM. Vi kan således garantere en høj grad af ekspertise og faglighed inden for vores produkter.

Vi er stolte af, at vi som virksomhed er VE-godkendt. I den godkendelse ligger det nemlig, at vi er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som bl.a. varmepumper. VE-godkendelsen er ligeledes din sikkerhed for, at vi hos FyrXperten har dokumenteret kompetence til at installere VE-anlæggene korrekt, så du får størst muligt udbytte af din nye installation.

Vi lytter til dig og dine behov

Hos FyrXperten stræber vi altid efter at levere den bedste kundeservice ved at lytte til dine behov og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for dit opvarmningsprojekt. Derfor kan du trygt overlade ansvaret til os og få en økonomisk forsvarlig opvarmningsløsning. Vi prioriterer den gode og åbne dialog med vores kunder, og derfor vægter vi vores telefonsupport særligt højt. På denne vis kan du altid få afklaring og ro i maven indenfor en overskuelig fremtid.

Vi ser frem til at kunne være din ekspert på området og guide dig hen imod den rette opvarmningsløsning.

En grønnere
løsning

Vores vision er ikke blot at gøre dit hjem mere komfortabelt og energieffektivt igennem de mest avancerede opvarmningsløsninger på markedet. Den er også at tilbyde dig som kunde en grønnere energiløsning. Derfor fokuserer vi på at integrere bæredygtige teknologier i vores produkter og rådgive vores kunder om, hvordan kan reducere deres energiforbrug og dermed det samlede CO2-aftryk. Hos FyrXperten har vi således miljøet for øje i vores praksis.

Har du brug for hjælp?